Prijevodi

Prevoditeljska agencija iz Zagreba Global Link nudi uslugu prevođenja općih tekstova, stručnih tekstova iz različitih područja, internetskih stranica, te poslovne korespondencije domaćim i međunarodnim klijentima iz različitih gospodarskih grana. Prijevod je složen proizvod na čijem ostvarenju rade naši pažljivo odabrani jezični stručnjaci. Njihovo obrazovanje i specijalizacija udovoljava zahtjevnim i preciznim standardima financijske, pravne, medicinske, tehničke i znanstvene dokumentacije. Prepustite prijevod profesionalcima i naručite besplatnu procjenu već danas. Navedite jezik na koji biste željeli prijevod dokumenta te do kojeg termina biste željeli da prijevod bude obavljen. Mi ćemo Vam dostaviti ponudu s točno određenom cijenom koja uvijek ovisi o složenosti teksta, smjeru prevođenja, jezicima, kao i roku u kojem prijevod mora biti isporučen. Za okvirne cijene pogledajte naš cjenik prijevoda.

Učinkovita komunikacija

Iako je u suštini svaki čin komunikacije prevođenje jer pretpostavlja formulaciju misli i želja jezičnim sustavom, prevođenje iz jednog jezika u drugi dodatni je izazov. Mi znamo koliko je učinkovita komunikacija na jeziku ciljnog tržišta važna za poslovanje u globaliziranom svijetu. Bez obzira radi li se o manjem projektu ili dugoročnoj strategiji, nudimo rješenja za sve Vaše komunikacijske potrebe na jednom mjestu. Uz podršku naših voditelja projekata i jezičnih stručnjaka, možete računati na kvalitetu, poštivanje dogovorenih rokova i otvorenu komunikaciju s ciljem ispunjavanja svih Vaših očekivanja.

Jeste li znali kako je veća vjerojatnost da će web korisnici odabrati proizvod ili uslugu ako su informacije o njima dostupne na njihovom jeziku? Uskočite u vlak globalizacije i prenesite Vašu internetsku poruku na jasan i točan način, uvažavajući kulturne različitosti i norme tržišta određene zemlje ili regije.

U vremenima gospodarske krize, turistički promet u Hrvatskoj bilježi rast iz godine u godinu. Tijekom 2012. godine, Hrvatsku je posjetilo oko 10 milijuna turista iz cijelog svijeta. Zato ostvarite konkurentnu prednost i osigurajte svoj dio kolača. Mi ćemo za Vas obaviti:

 • prijevod web stranice
 • prijevod brošure
 • prijevod letka
 • prijevod jelovnika
 • prijevod ostalih vrsta marketinških materijala

Vaša web stranica možda je već prevedena na engleski jezik, no istraživanja su pokazala kako je veća vjerojatnost da će web korisnici odabrati uslugu ako su informacije o njoj dostupne na njihovom jeziku. Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, u Hrvatskoj je sve veći broj turista iz zemalja Južne i Srednje Amerike, skandinavskih zemalja, Japana i Kine. Obratite im se na njihovom jeziku!

Pristupanje Hrvatske Europskoj uniji donosi za građane Hrvatske niz prava i mogućnosti, kao što su pravo na život, obrazovanje i poslovanje u bilo kojoj zemlji Unije. Podnosite li prijavu za posao ili školovanje u inozemstvu, prezentirajte svoje znanje i vještine na najbolji mogući način na stranom jeziku i osigurajte prvi dojam koji će Vam omogućiti prednost već u početnoj fazi. Prema potrebi, životopise i ostalu pripadajuću dokumentaciju ovjeravamo žigom sudskog tumača.

Savršeno razumijevanje natječajne dokumentacije od ključne je važnosti za izradu Vaše ponude. Najmanja pogreška može rezultirati odbijanjem ponude, što sigurno želite izbjeći. Ukoliko želite biti sigurni da Vaša ponuda neće biti odbijena zbog pogrešnog tumačenja stranog jezika, obratite nam se. Mi ćemo za Vas obaviti:

 • prijevod natječajne dokumentacije
 • prijevod ponudbene dokumentacije
 • prijevod dokumenata poduzeća s ovjerom sudskog tumača

Projektant ste, izrađujete tehničke nacrte u dwg formatu i vjerujemo kako to radite odlično. Iz nekog razloga Vaši nacrti trebaju biti izrađeni i na nekom od stranih jezika, a Vi ne znate kako to napraviti na jednostavan i brz način. Mi znamo i radimo to odlično. Jedna smo od rijetkih prevoditeljskih agencija koja Vaše nacrte može prevesti na strani jezik, te Vam ih isporučiti u digitalnom dwg formatu i papirnatom obliku.

Ako odaberete nas, očekujte

 • visoke standarde kvalitete

 • isporuku usluga u najkraćem roku

 • pouzdanog partnera na kojeg se možete osloniti

 • najbolji omjer kvalitete i cijene na tržištu

100% kontrolirani proces upravljanja projektom

Global Link koristi najnoviji sustav za upravljanje prevoditeljskim projektima. Za nas je to neprocjenjiv alat za učinkovitije upravljanje složenim prevoditeljskim projektima što uključuje veći broj prevoditelja i opsežniju dokumentaciju. Koristeći ga štedimo vrijeme, smanjujemo troškove, prevodimo brže, istovremeno osiguravajući točnost i dosljednost prijevoda. On nam omogućava da s Vama komuniciramo na jednostavan, ali učinkovit način. Odraditi prijevod – piece of cake!

Lokalizacija je postupak prilagođavanja proizvoda ili usluge drugom kulturnom području do te mjere da se ciljanim kupcima može činiti kako izvorno potječe iz njihove zemlje. Prevoditelji koji se bave usmenim prevođenjem prenose informacije u drugi jezik, a njegov cilj je da publika sluša prijevod kao da ga drži sam govornik. Obično su to govornici s iznimnim znanjem oba jezika jer često trebaju mijenjati ulogu izvornog i ciljanog jezika, s obzirom na posredovanje između govornika različitih jezika.

Prevoditeljska agencija Global Link nudi uslugu prevođenja općih tekstova, stručnih tekstova iz različitih područja, internetskih stranica, te poslovne korespondencije domaćim i međunarodnim klijentima iz različitih gospodarskih grana. Prijevod je složen proizvod na čijem ostvarenju rade naši pažljivo odabrani jezični stručnjaci. Njihovo obrazovanje i specijalizacija udovoljava zahtjevnim i preciznim standardima financijske, pravne, medicinske, tehničke i znanstvene dokumentacije. Prepustite prijevod profesionalcima i naručite besplatnu procjenu već danas. Navedite jezik na koji biste željeli prijevod dokumenta, te rok do kojeg biste željeli da prijevod bude obavljen, a mi ćemo Vam dostaviti ponudu s točno određenom cijenom koja ovisi o složenosti teksta, smjeru prevođenja, jezicima, te roku u kojem prijevod mora biti isporučen. Za okvirne cijene pogledajte naš cjenik prijevoda.

Nudimo uslugu prijevoda dokumenata s ovjerom sudskog tumača i to:

 • osobnih dokumenata (rodnog, vjenčanog, smrtnog lista, izvoda iz matične knjige, vozačke dozvole i dr.
 • javnobilježničkih isprava
 • svjedodžbi i diploma
 • medicinske dokumentacije
 • potvrde o nekažnjavanju
 • potvrde o bračnom stanju

 

kao i svih ostalih dokumenata koje za pravne i službene potrebe moraju prevesti i ovjeriti sudski tumači specijalizirani za određeni jezik. Sudski tumač svojim žigom garantira da prijevod u potpunosti odgovara izvorniku. Za okvirne cijene pogledajte naš cjenik prijevoda.

Naši stručni prevoditelji specijalizirani za simultano i konsekutivno prevođenje stoje Vam na raspolaganju tijekom poslovnih sastanaka, prezentacija, seminara, radionica i konferencija. Global Link ima bogato iskustvo u osiguravanju jezične i tehničke podrške za potrebe međunarodnih konferencija i sastanaka na visokoj razini. Za okvirne cijene pogledajte naš cjenik prijevoda.

Nudimo lekturu i redakturu svih vrsta tekstova na hrvatskom jeziku i stranim jezicima. Lektura podrazumijeva jezično i stilsko ispravljanje, te uređivanje teksta. Postupak se odnosi na ispravljanje gramatičkih grešaka, ispravke u odabiru riječi te poboljšanje stila. Jezična lektura preporuča se za sve prijevode namijenjene tisku.

Redaktura podrazumijeva jezični pregled i stilsku prilagodbu uz usporedbu izvornika i originala, te provjeru stručne terminologije. Za okvirne cijene pogledajte naš cjenik prijevoda.

Organizirate međunarodni skup? Na jednom mjestu nudimo uslugu simultanog i konsekutivnog prevođenja, kao i najma konferencijske tehnike za simultano prevođenje što uključuje:

 • prevoditeljske kabine s opremom
 • prijemnike sa slušalicama
 • mikrofone
 • ozvučenje
 • tehničku podršku
 • montažu i demontažu opreme

Već smo mnogo puta osigurali jezičnu podršku za događanja na najvišoj razini. Zatražite i Vi ponudu, te sve brige oko organizacije prepustite nama.

Želite naručiti neku od naših usluga?

Popunite obrazac, pridružite datoteku…
KRENI